karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

REKRYTERINGSKO­NSULT TILL NEXER RECRUIT

Företag Nexer Recruit
Ort
Utgår

2022-12-10

Ansök nu

REKRYTERINGSKO­NSULT TILL NEXER RECRUIT

Gillar du relationer, människor och har du tidigare erfarenhet av Tech-branschen? Nexer Recruit söker nu fler rekryteringskonsulter för att driva kvalitativa rekryteringsprocesser och jobba nära både kund och kandidat. Hos oss får du en hög grad av självständigt, flexibilitet och garanterat många skratt tillsammans med kollegorna. Låter det spännande?!

Nexer Recruit är ett nischat rekryteringsbolag inom Tech och del av Nexer Group. Förutom en rekryteringsprocess i världsklass är vårt fokus att erbjuda både kunder och kandidater personlig service och vår marknadskompetens. Vi expanderar och söker fler rekryteringskonsulter som i likhet med oss, älskar det vi gör och får saker att hända.

Din vardag

Som rekryteringskonsult ansvarar du för hela processen; från försäljning hos kund till leverans av slutkandidat. Uppgifterna är mycket varierande och stimulerande; du driver projekt och affärer, utmanar och coachar kunder samt kandidater.

Du får stor frihet och ingår i ett fantastiskt team som håller till i nyrenoverade lokaler på Lindholmen i Göteborg. Centralt i rollen är att matcha rätt kandidat mot kundens krav, att förstå marknaden och att vara en grym relationsbyggare. Vi har lyxen att få verka i en dynamisk värld, tillsammans med bolag som påskyndar den tekniska utvecklingen.

Vem är du

Vi söker dig som har hög energinivå, är nyfiken på omvärlden och har ett starkt resultatfokus. Vi vill att du har ett teknikintresse och kanske tidigare jobbat inom IT eller Tech. Du drivs av att göra affärer, är duktigt på att koordinera och kommunicera. För att lyckas i rollen, är du orädd och motiveras av att utvecklas professionellt och som person. Du måste verkligen inte kunna allt men ha ett driv att lära dig!

Gemensamt för alla på Nexer Recruit är att vi bryr oss om varandra och brinner för det vi tillsammans skapar.

Vill du veta mer

Är du intresserad?! Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka din ansökan så snart som möjligt. För mer information, kontakta Business Unit Manager: Linda Samuelsson; 070-216 37 52 eller maila: linda.samuelsson@nexergroup.com

Nexer Recruit som arbetsgivare

Nexer Recruit finns på fyra orter i Sverige idag och vi är 21 anställda. Vi ingår i Nexer Group som är ett entreprenöriellt Techbolag som leder den digitala revolutionen med en inspirerande vision om en Promising Future för våra kunder, anställda och världen i stort. Nexer Group har 1500 experter i 9 länder och är en del av Danir Group.

Dela detta jobb

logo
REKRYTERINGSKO­NSULT TILL NEXER RECRUIT

Nexer Recruit